algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Barrientos: «El més priotari és fer unes Normes Subsidiàries noves»

El socialista Josep Barrientos serà el batle els dos primers anys

El socialista Josep Barrientos serà batle del municipi de Son Servera durant els dos primers anys del seu mandat, gràcies a l'acord assolit amb els Independents, EV-Esquerra i UM, que ha enviat a l'oposició el PP.-Quins reptes es marca el pacte de govern?
-El més important és crear un pla de xoc perquè el dia a dia funcioni. Més manteniment, més neteja i més seguretat.

-I en Urbanisme?
-Estudiarem impulsar un pla per activar i donar més transparència al departament d'Urbanisme. Hem de potenciar unes noves Normes Subsidiàries, les actuals són de la dècada dels 80, per controlar l'urbanisme i saber cap a on volem créixer. Tot això ben planificat. Això també ens permetrà executar la ronda de circumval·lació.

-Altres temes d'interès educatius i esportius?
-Apostam per la construcció d'una nova escola a Son Servera, l'ampliació de Na Penyal de Cala Millor i recuperar l'escoleta municipal. També construirem una escoleta al poble de Son Servera. En matèria esportiva, climatitzarem la piscina i millorarem l'oferta esportiva amb una millora del transport entre nuclis.

-Queda enlaire la reivindicada Mancomunitat del Llevant?
-De cap manera. Volem impulsar la creació de la Mancomunitat del Llevant perquè ajunti transport i altres serveis mancomunats apostant també per un nou centre de dia, una residència i millorar el benestar social.

-I en turisme?
-Constituirem una comissió del Turisme entre els hotelers i la resta de sectors implicats, tot per millorar les condicions de la zona i que els hotelers puguin oferir un producte turístic de millor qualitat.

-I amb la piscina de Pedro J. Ramírez?
-Pel que fa al cas de la piscina de Pedro J. Ramírez, des de Madrid se'ns ha oferit una alternativa per mantenir el pas públic per a tota la costa del nostre municipi. El cas de Pedro J. serà la prova pilot de l'alternativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.