cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Un misser d'Andratx validava les operacions refiant-se de Massot

Ignasi Mir reconegué la seva signatura davant el jutge Latorre

L'exmisser municipal d'Andratx Ignasi Mir Buades confirmà ahir davant el jutge del cas Andratx, Àlvaro Latorre, i del fiscal Anticorrupció, Juan Carrau, que realitzà un informe jurídic favorable a unes construccions a Andratx que ara són ivestigades.

L'exmisser municipal reconegué que no havia anat personalment a veure els terrenys sobre els quals féu l'informe, sinó que es refiava del tècnic d'Urbanisme municipal, que en aquells moments era Jaume Massot, l'exdirector general d'Orde-nació del Territori imputat en el cas Andratx.

Mir, que hi comparegué com a imputat, no dubtà de reconèixer-se com a autor dels informes jurídics corresponents, però recordà que ell no assessorava sobre qüestions tècniques relacionades amb urbanisme.

Ahir també declarà davant el jutge del cas Andratx una testimoni de nacionalitat alemanya, P.K., quant a una denúncia que interposà contra un veïna d'Andratx que estava realitzant unes obres presumptament il·legals.

Les dues declaracions foren molt ràpides. P.K. hi comparegué amb un intèrpret, ja que només passa per Mallorca tres o quatre vegades cada any, i respongué de manera afirmativa totes les preguntes de la fiscalia, que volia saber si disposava d'una casa a Andratx i si havia interposat ella mateixa la denúncia. La veïna digué que als terrenys on s'edificà només hi havia una caseta d'eines. La testimoni era assistida pel misser José M. Bautista, que té despatx a Mallorca i aparegué acompanyat d'un advocat del seu mateix bufet, Tim Wirter. Durant la declaració de P.K. també es personaren Juan Luis Matas, el misser que assisteix l'exzelador municipal d'Andratx Jaume Gibert, i Gabriel Garcías, l'advocat de la defensa d'un dels arquitectes imputats en l'operació Voramar, Joaquín Ozonas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.