algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Un motorista de 33 anys mor a Sant Llorenç en sortir de la carretera

Lisandro Pedro Baquedano va perdre el control mentre anava a gran velocitat

La velocitat es cobrà ahir una nova vida. El seu nom: Lisandro Pedro Baquedano, de 33 anys. L'home, estranger i que pilotava una motocicleta, en va perdre el control al terme municipal de Sant Llorenç, amb conseqüències fatals per a la seva vida. D'acord amb les dades facilitades per l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Comandància palmesana, l'accident es produí a les sis del matí. La víctima circulava per la carretera que uneix Porto Cristo i Son Servera, a l'altura de la desviació de s'Illot, en el quilòmetre 4.

Es tracta d'un tram amb una intersecció giratòria i la moto de Lisandro, que anava a una velocitat molt considerable, va sortir de la carretera pel marge esquerre. L'home va sortir projectat i va quedar estès damunt la calçada, en estat crític. Altres conductors avisaren els equips d'emergència, però tanmateix quan hi arribà una ambulància del 061, ja no es va poder fer res per salvar la vida de Lisandro. El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació i els agents varen reconstruir l'accident.

De les gestions realitzades no se'n desprèn que cap altre vehicle s'hagués vist implicat en l'accident. L'empresa funerària va retirar el cos sense vida del motorista i el va traslladar a l'institut anatòmic forense, on durant les pròximes hores se li practicarà l'autòpsia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.