algo de nubes
  • Màx: 19.21°
  • Mín: 12.82°
18°

El Consell atorga els premis Medi Ambient

El redactor d'Ultima Hora Joan J. Serra és un dels guanyadors en la categoria de Periodisme

El Consell de Mallorca reconegué ahir la tasca de diferents entitats, associacions o particulars en favor del medi ambient. El Departament de Medi Ambient féu públic els guanyadors de la VII convocatòria dels Premis Medi Ambient que convoca de manera anual en diferents categories. Els guardonats foren Niamey SA Club Colònia de Sant Jordi, en la categoria de Turisme; ISS Facility Services SA, en la de Comerç i Indústria; Geomarín, Societat Protectora d'Animals i PLantes, i Aproscom de Manacor, en la d'Entitats Socials; l'IES de Son Pacs de Palma i el col·legi públic Nostra Senyora d'Uialfàs de sa Pobla, en la d'Educació; i el biòleg Guillem Mateu i Mateu, en la d'Investigació.

Cal destacar que el redactor d'Ultima Hora, especialitzat en temes ambientals i d'agricultura, Joan Josep Serra aconseguí el guardó en la categoria de Periodisme. El Consell de Mallorca convoca des de fa set anys aquests premis amb l'objectiu de reconèixer la tasca d'entitats, empreses, associacions o persones que amb la seva tasca han contribuït d'una manera o una altra al coneixement i preservació dels valors naturals de Mallorca. Així, es valoren aquelles empreses que en els seus sistemes de gestió minimitzen l'impacte que la seva activitat pot tenir sobre el medi ambient.

El jurat d'aquesta convocatòria estigué format pel conseller insular Miquel Àngel Borràs, el director insular Bartomeu Calafell; el cap de Servei del Departament de Medi Ambient i Natura, Josep Antoni Aguiló; i Antoni Ferragut, que també és cap de servei. El doctor Enginyer de Monts, Antonio López Lillo, exercí d'assessor. López Lillo és el president d'honor d'Europarc-España (secció espanyola de la Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa) i, a més ha estat professor de botànica a l'Escola d'Enginyers de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.