nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Cirer es compromet a crear 'platges urbanes' a tres barriades de Ciutat

Verge de Lluc, Polígon de Llevant i Son Gibert seran les beneficiades

La candidata del PP a la batlia de Palma, Catalina Cirer, anuncià ahir la creació de «platges urbanes» a tres barriades, que pretenen ser «nous oasis de tranquil·litat i oci familiar». Allà es podrà gaudir de piscines amb solàrium, zones de jocs infantils, zones verdes i esportives per l'esbarjo dels ciutadans els mesos de calor.

Fou la pròpia Cirer qui ahir horabaixa presentà als veïns de Verge de Lluc el projecte que, el matí havien donat a conèixer en roda de premsa el número quatre de la candidatura popular a l'Ajuntament, Rafel Durán. Segons explicà aquestes tres «innovadores actuacions» es duran a terme a les barriades de Son Gibert, Polígon de Llevanti Verge de Lluc.

El regidor indicà que el principal objectiu d'aquests nous projectes és oferir espais verds i d'esbarjo als residents perquè es puguin relaxar amb la família i «oblidar-se per una estona que es troben en una gran ciutat com és Palma».

El popular destacà que s'han triat aquestes tres barriades perquè «els darrers anys han experimentat una important creixement de població i tenen pocs serveis i instal·lacions públiques» i a més era una important reivindicació presentada pels veïns. Aquestes àrees tendran un cost aproximat de 2 milions d'euros cadascuna i seran grans espais enrevoltats d'arbres i vegetació, amb diferents zones clarament diferenciades, en les quals es podrà fer esport, jugar i prendre el sol o nedar.

Duran destacà que en algun cas la piscina que formarà part d'aquestes noves «platges urbanes», es podria cobrir i d'aquesta forma aprofitar durant tot l'any i no tan sols uns cinc mesos. El que deixà molt clar és que «seran espais d'accés públic». Tot això, ressaltà el candidat, sempre que el PP torni a governar a Ciutat, quatre anys més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.