algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Intercepten un vaixell amb 4.300 quilos d'haixix que anava a Eivissa

L'operació es saldà amb quinze detinguts, vuit dels quals a l'illa

El Cos Nacional de Policia ha detingut 15 persones i ha intervingut 4.300 quilos d'haixix que tenien com a destinació Eivissa. La droga estava amagada en els camarots d'una embarcació que havia estat cedida pel seu propietari, que es troba entre els arrestats, a una associació dedicada al rescat d'embarcacions.

Segons fonts de la investigació, la droga, procedent del Marroc, tenia com a destinació Eivissa, on foren detingudes vuit de les quinze persones implicades en aquest cas.

Els detinguts -de nacionalitat espanyola, colombiana, romanesa i marroquina- són els tres tripulants de l'embarcació i el propietari; el capitost de la xarxa de tràfic de drogues; vuit persones que anaven a descarregar l'haixix a Eivissa; un home a València i un altre a Barcelona.

En els quatre escorcolls domiciliaris practicats han estat trobats, entre altres efectes, 13.000 euros en efectiu, dos quilos de cocaïna, cinc llanxes pneumàtiques, quatre motors fora borda, sis vehicles, dos remolcs, una pistola de foguejament, cartes de navegació i quinze telèfons mòbils.

Les indagacions policíaques començaren el mes de gener passat, quan es detectà una organització establerta al País Valencià i a Catalunya dedicada al tràfic d'estupefaents. Pel que sembla, la banda utilitzava l'embarcació interceptada per transportar la droga des de les costes del Marroc fins a l'illa d'Eivissa.

L'embarcació va ser conduïda després pels agents fins al port de Cartagena, on es descobriren, ocults en els camarots, 137 farcells d'haixix, amb un pes brut de 4.300 quilos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.