muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Una candidatura continuista per al Consell

Antoni Pascual i Dolça Mulet acompanyen Munar en un llista molt diferent a l'autonòmica

Unió Mallorquina presenta una llista al Consell de Mallorca sense gaires canvis en els primers llocs, darrere dels quals se situen molts representants municipals del partit. Els noms, excepte el de Maria Antònia Munar, són diferents als de la llista que presenta el partit al Parlament.

La mateixa cap de llista i candidata a la reelecció en la presidència de la institució insular qualificà ahir la candidatura de «continuista». «És una institució en la qual ja governam i m'hi acompanyen consellers i càrrecs que han fet una gran tasca durant aquest legislatura com Antoni Pascual, Dolça Mulet, Miquel Àngel Flaquer i Miquel Àngel Grimalt», digué Munar. «Es tracta de donar continuïtat a la feina que hem anat fent fins ara», afegí.

Després de la presidenta del partit se situa en la llista al Consell l'actual conseller insular d'Obres Públiques, Antoni Pascual. Després d'ell, en el tercer lloc, la vicepresidenta i responsable de Cultura, Dolça Mulet, seguida del conseller insular d'Economia i Pressuposts, Miquel Àngel Flaquer. Sobre aquest darrer s'especulava que pogués ocupar el segon lloc i finalment ha quedat relegat al quart.

Sorprèn en el cinquè lloc la presència de la directora insular d'Activitats Classificades, Maria Vanrell, i també que la segueixi el director insular d'Urbanisme, Miquel Àngel Grimalt.

Després d'ells, en llocs més endarrerits, hi ha una gran presència de representants municipals d'UM, com el batle de Porreres, Joan Sastre (10), el d'Alcúdia, Miquel Ferrer (16), i regidors d'Artà, Muro, Pollença i Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.