nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

AIPC presenta la candidatura i diu que «nosaltres sí que hem complit»

Joan Gomila lidera la llista i destacà les grans intervencions al nucli

L'Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) presentà divendres vespre la seva candidatura davant devers 400 persones i aprofità per llançar un missatge als seus votants, com també una advertència al seu soci de govern, el Partit Popular. «Nosaltres sí que hem complit en al·lusió a l'eslògan de la campanya dels populars.

Joan Gomila encapçala la candidatura seguit de Bernat Amer, i de Margalida Isabel Rosselló, Salvador Vadell i Catalina Vadell. Després de la mostra es varen oferir imatges amb totes les intervencions que s'han dut a terme en el nucli costaner aquesta legislatura. Així es va fer esment al centre de salut, al local de la tercera edat, a l'Institut, al pla d'excel·lència, entre molts altres projectes.

«Darrerament hi ha molts que es pengen medalles però la veritat és que qui ha complit hem estat nosaltres. Per això, la majoria de les inauguracions, les han de venir a fer a Porto Cristo». Així es va expressar Bernat Amer, que va posar de relleu que AIPC continuarà defensant les inversions al nucli.

El candidat Joan Gomila també tingué unes paraules per al seu soci. «Avui he acompanyat la meva filla a l'estació i he vist en Pastor set vegades, als cartells dient que han complit. No sé si és així però si algú ha complit a Porto Cristo ha estat AIPC».

Així mateix, destacà que «amb els projectes s'ha millorat considerablement la qualitat de vida dels veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.