algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort obre la porta perquè el Centro Canino en regularitzi la situació

Un representació es reuní ahir amb la batlessa després d'una passejada reivindicativa

L'Ajuntament està disposat a donar una oportunitat al Centro Canino Internacional perquè reguli la seva situació i pugui mantenir les instal·lacions del Pil·larí. Aquesta és la conclusió més important de la reunió que mantingueren ahir Catalina Cirer i simpatitzants de l'associació, encapçalats pel seu president, Juan Gil.

Aprofitant el Diumenge de l'Àngel, un grup de simpatitzants es concentraren a Sant Francesc amb les seves mascotes per fer una passejada reivindicativa fins a Cort. L'objectiu era aprofitar la convidada que havia fet Cirer als ciutadans per prendre xocolata i parlar-li de la situació creada després que operaris municipals començassin a traslladar animals de les instal·lacions a Son Reus.

L'Associació, fundada per Jane Reynolds fa 30 anys, no té llicència d'activitat i Cort ha decretat el precinte de les instal·lacions. De moment, Cirer s'ha compromès a aturar la retirada de cans, perquè Son Reus no té capacitat per acollir-los, i donar un termini al centre per regular la seva situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.