algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
22°

Son Carrió es bolca a la recerca de Pep Adrover, el veí de 46 anys desaparegut

Per segon dia consecutiu, els veïns van recórrer diverses zones per tractar de trobar-lo


Són Carrió es bolcà ahir de nou a la recerca de Pep Adrover, el veí d'aquest nucli de Sant Llorenç des Cardassar que es troba desaparegut des de dilluns. Per segon dia consecutiu, prop de 70 persones, entre membres de la Policia Local, Guàrdia Civil i voluntaris, entre els quals es trobava el batle, Mateu Puigròs, van recórrer diverses zones per trobar Pep Adrover, de 46 anys, conegut amb el sobrenom de «Canonge».

Igual com divendres, ahir, els voluntaris es distribuïren en grups i la recerca se centrà en tres àrees: els voltants de l'estació de tren, el cementeri i la zona del Rafal Sec.

El desplegament començà a primera hora del matí i es donà per finalitzat a mitjan horabaixa. L'helicòpter de la Guàrdia Civil també hi participà. Ahir horabaixa també estava previst que diversos voluntaris de Vilafranca el cercassin per la zona de sa Franquesa, ja que el desaparegut també té família en aquest municipi i sol anar per allà.

Pep Adrover és fadrí, resideix al carrer Alegria, a Son Carrió i és conegut entre els veïns. Dijous, la mare i la germana en denunciaren la desaparició i aquests últims dos dies veïns, Policia i Guàrdia Civil s'han bolcat a la recerca. Avui està previst reprendre-la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.