algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'Ajuntament en ple insta el Govern a investigar l'èxode d'alumnes de la Colònia

L'Ajuntament d'Artà instarà el conseller d'Educació del Govern i el Servei d'Inspecció que obri una investigació en el col·legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere per esbrinar els motius pels quals hi ha hagut un èxode d'alumnes cap als centres d'Artà.

Així ho va acordar el ple per 12 vots a favor i només amb el vot en contra del regidor d'EU-EV, Julen Adrian, que fins el passat mes de maig fou el responsable de l'àrea educativa. La moció va ser presentada pels Independents (UIA) i secundada per l'equip de govern (PSOE-UM) i el PP.

En el transcurs del ple hi hagué un intens debat per aquest tema. S'acordà que la batlessa, Maria Francisca Servera, obrís una investigació «per analitzar què ha passat el temps en què Adrian fou edil d'Educació». «Contactaré amb la comunitat educativa perquè ens en posi al corrent», digué la primera vara.

Adrian va mostrar la seva indignació en considerar que la moció estava feta des de la «més absoluta mala fe». Ell reconegué que hi havia hagut un nombre d'alumnes que havien sol·licitat un canvi de col·legi però va atribuir-ho en part a «l'enfrontament d'uns quants pares amb l'equip docent que havia organitzat l'expresidenta de l'Associació de Mares i Pares».

Després afegí que «almanco dues famílies han expressat el seu cansament per l'ambient de crispació creat i altres simplement han canviat el seu domicili o lloc de treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.