cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Govern i Cambra aporten 310.000 E per difondre el portal 'balearsnautic'

Aplega 300 empreses i es vol convertir en «l'aparador» del sector

La Conselleria d'Economia aportarà 200.000Ei la Cambra de Comerç de Mallorca, Eivissa i Formentera 110.000 per al manteniment, l'animació i la difusió del portal balearsnautic.com, a fi de potenciar-lo i de consolidar-lo com «l'aparador» nàutic de les Balears.

La web aplega 300 empreses del sector, un 40% del total i informació de gairebé tots els ports esportius de l'Arxipèlag, en concret de 63. Des de l'Administració i la institució cameral volen que sigui una eina d'expansió, de generació de negoci i serveis per al sector.

El portal es creà l'any 2004 per promocionar el sector turístic, a més de donar-ne informació amb vista a la difusió del sector nàutic, la seva infraestructura en la Comunitat i les possibilitats per als clients potencials, a més de constituir una guia de serveis per als navegants. S'adreça als aficionats de la nàutica i a totes les empreses vinculades.

El president de la Cambra, Joan Gual de Torrella, assenyalà que la competència amb el Carib i amb noves destinacions de la Mediterrànea fan necessària la cooperació amb webs semblants de França, Itàlia i Espanya per promocionar el turisme nàutic, a fi de no perdre-hi quota de mercat.

Per la seva banda, el conseller d'Economia, Lluís Ramis d'Ayreflor, destacà que d'abril de 2005 al mateix mes d'enguany el nombre d'empreses adherides al portal ha passat de 113 a 271, cosa que representa un increment de gairebé el 140%, mentre que el nombre de ports esportius i mariners inclosos ha pujat de 46 a 63, un augment del 37%. I afegí que aquesta plana s'ha convertit en el portal «per excel·lència del món nàutic» i en una eina amb possibilitats d'incrementar el seu potencial.

El pla d'acció per al 2006 i el 2007 preveu posar en marxa el mes vinent un servei de sol·licitud de pressuposts on-line, a més de cercadors nous d'empreses específics i l'ampliació de continguts. D'altra banda, anunciaren que tenen pensada una campanya de publicitat d'abast internacional a les xarxes de Google i de Yahoo, per comunicar de manera «eficaç» els avantatges i els beneficis per als clients de tot els serveis nous del portal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.