algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

La ronda del camí Creuer quedarà llesta a principis del mes que ve

La via traurà el trànsit de cotxes i camions que travessen la vila

A.H.Maria de la Salut.
Les obres del camí Creuer ja estan gairebé enllestides. Segons el batle de la vila, Antoni Mulet, el Consell de Mallorca té previst inaugurar la ronda durant la primera quinzena del mes de juliol.

Aquest ronda, que aprofita el traçat de l'antic camí que unia Santa Margalida i Sineu, traurà el trànsit fora de la vila i els veïns ja no hauran de patir més les molèsties de renou i fum que fins ara causaven els cotxes i camions que travessaven el poble. Les obres del camí Creuer, que han estat subvencionades pel Consell de Mallorca en la seva totalitat, han costat 325.000 euros.

La remodelació d'aquest vial s'inicià a principis d'any. Durant aquests sis mesos s'han fet obres per millorar el traçat de la via. Així, s'ha augmentat l'amplària del camí, que feia poc més d'un metre i mig, s'han rectificat els revolts més perillosos i s'ha pavimentat de nou. En aquests moment s'estan realitzant les darreres obres per tal de deixar enllestida la ronda. Ara s'estan acabant els accessos al poble i queda pendent pintar les línies i col·locar la senyalització vertical.

Amb la inauguració de la via es posa fi a una antiga reivindicació dels mariandos. La vila guanyarà en qualitat de vila i dels veïns ja no hauran de patir les molèsties que el trànsit causava.

El futur polígon de serveis que l'Ajuntament té previst construir, s'ubicarà al costat d'aquesta via, aprofitant les seves bones condicions de comunicació. El batle de la vila Antoni Mulet explicà a Diari de Balears que «s'estan mantenint conversacions amb els propietaris dels terrenys per arribar a un acord de compra». També anuncià que «la futura àrea de serveis tindrà uns 13.000 metres quadrats de sòl edificable com a polígon i donarà cabuda a unes 13 naus».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.