nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

UM diu que la crispació del PP a Cort és prova de la seva ineficàcia

Miquel Nadal insta Cirer a retrobar el diàleg amb la ciutadania

El vicepresident del Consell de Mallorca i candidat d'UM a l'Ajuntament de Palma, Miquel Nadal, assegurà ahir que l'estat de crispació que l'equip de govern conservador de Catalina Cirer manifestà en el darrer debat de Ciutat «és el reconeixement de la ineficàcia de la seva gestió». En aquest sentit, Nadal convidà el PP de Palma a retrobar el diàleg que han fet malbé al llarg d'aquesta legislatura.

El polític nacionalista presentà ahir la proposta de creació d'una xarxa de deixalleries a Palma per facilitar la correcta gestió dels residus domèstics a la ciutadania. En el decurs de l'acte, Nadal es referí a l'injustificat acarnissament d'un grup de regidors del PP contra els portaveus de l'oposició.

En aquest sentit, «val a dir que els projectes estrella de l'actual govern municipal -la façana marítima, el palau de congressos i la llei de capitalitat- són projectes que no estan començats i que difícilment veuran la llum abans d'acabar l'actual legislatura».

Deixalleries
El candidat d'UM a l'Ajuntament presentà ahir la seva proposta d'habilitació d'una xarxa d'un mínim de cinc deixalleries a Palma, situades en els polígons industrials, que permeti als ciutadans dipositar-hi aquells residus que no gaudeixen del servei de recollida a domicili. Segons Nadal, la gestió d'aquesta xarxa hauria de ser a càrrec de la Fundació Deixalles a través d'un conveni, ja que, a més de l'experiència d'aquesta institució en la matèria, permetria la inserció social de desfavorits del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.