algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Govern i Cort «incompleixen» de nou els horaris del soterrament

Els veïns denuncien que des de dilluns les obres acaben a mitjanit

«Ja hi tornam a ser!», aquest és el clam unànime dels veïns de les Vies que denuncien «nous i greus» incompliments d'horaris a les obres que Govern i Cort executen al corredor ferroviari. D'aquesta manera, a una setmana de la manifestació a favor del parc central, el soterrament torna a ser objecte de polèmica.

La plataforma pel parc de les Vies informà ahir que des de dilluns passat la Conselleria d'Obres Públiques ha establert un segon torn de feina al corredor que comença a les set de l'horabaixa i acaba entre les dotze i la una de la nit. Alhora, les obres s'inicien cada matí a les 6:30 hores al parc de les Estacions i mitja hora més tard al soterrament.

El moviment veïnal recorda que el setembre de 2005 el ple de l'Ajuntament de Palma acordà limità l'horari de les obres entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Tot i això, les denúncies per incompliment dels torns de feina s'han anat acumulant sobre la taula del responsable de Seguretat Ciutadana de Cort, Àlvaro Gijón, sense que se'ls hi donàs resposta.

L'activitat es reparteix entre el parc de les Estacions i Son Fortesa. Els carrers del Marquès de la Fontasanta i Gabriel Maura són els que suporten el pas de vehicles pesants entre les sis i mitja i les set del matí, mentre que el corredor ferroviari -de Jacint Verdaguer fins a Son Fortesa- acumula tota l'activitat de vespre.

Els veïns de la zona afirmen que no s'hi valen arguments tècnics per a justificar la vulneració dels horaris i, d'aquesta manera, acceleren unes obres que «ens afecten la salut i la convivència de la barriada». Pel seu costat, Obres Públiques negà que es fessin obres de soterrament i d'execució del parc de les Estacions fora dels horaris per donar suport aquest projecte estrella del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.