nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Els joves es mobilitzen contra el programa de festes de Sant Joan

Organitzaren una concentració alternativa a l'oficial i recolliren firmes

J.M.S./A.B. Son Servera.
Un grup d'uns 50 joves de Son Servera organitzà una festa alternativa a la programada per l'Ajuntament dijous a la nit i impulsaren una recollida de signatures per mostrar el seu desacord amb el programa de les festes de Sant Joan de la localitat i, sobretot, pels grups que hi han actuat.

Els joves no anaren al concert organitzat per la Sala -la festa d'una emissora de ràdio amb l'actuació estel·lar de Beth d'Operación Triunfo- i es passejaren pels bars del poble fins a les 12 de la nit, moment en què es dirigiren a l'antiga estació, on va concloure la festa, que arribà a congregar un centenar de persones. En total es recolliren 150 signatures que seran presentades a l'Ajuntament.

La seva principal sol·licitud és que de cara a l'any que ve sigui una comissió popular amb representació diversa la que confeccioni el programa.

També hi va haver crítiques per part dels grups de l'oposició a l'equip de govern (PP-UM). Josep Barrientos (PSOE) sol·licitarà «responsabilitats» a la regidora Magdalena Massanet i «segons quina sigui la resposta no descartam demanar-li la dimissió», perquè les festes han estat «un fracàs històric». «Duen actuacions a les quals tot el poble s'oposa, no demanen als joves quins concerts volen... i tot un cúmul de despropòsits».

Per la seva banda, Conxi Peña (EU-EV) donà tot el seu suport als joves i recordà que «hem presentat mocions demanant la creació d'una comissió de festes i sempre ens han votat en contra».

El batle de Son Servera, Damià Ripoll (PP), mostrà el seu total «respecte» pels joves que es manifestaren, però lamentà que «mostrassin el seu desacord quan el programa ja estava fet» i que «no venguessin abans a donar les seves idees i suggeriments». Ripoll explicà que, per primera vegada, les festes foren contractades per concurs, amb la qual cosa s'adjudicà tot el paquet d'actes a una empresa per un import de 90.000 euros. «Tenim un any per pensar-ho, estam oberts a tot, però crec que hi ha hagut actes diversos per a totes les edats i tots els gusts», va concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.