algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El comerç de Palma ofereix 120.000 vals d'aparcament gratuït als clients

Els bons són de 30 minuts acumulables fins a 2 hores per 16 pàrquings

Els comerços de Palma començaren a entregar ahir els 120.000 vals d'aparcament gratuït per aquells clients que realitzin alguna compra, en els establiments adherits a la campanya que impulsa l'Ajuntament de Palma amb l'objectiu de revitalitzar el petit comerç facilitant els accessos.

Aquesta és la tercera edició d'aquesta iniciativa «Comprant al petit comerç. Pàrquing gratuït», que enguany compta amb la participació de 16 aparcaments soterranis de Ciutat, el que suposa que els usuaris tindran a la seva disposició unes 7.000 places repartides per tot el centre urbà.

Els billets seran vàlids per 30 minuts, acumulables fins a dues hores i pels aparcaments de via Roma, Comte de Sallent, Santa Pagesa, parc de la Mar, Manacor, Comte d'Empúries, plaça de l'Olivar, avinguda Joan Miró, S'Escorxador, passeig Mallorca, plaça Bisbe Berenguer de Palou, plaça Espanya, plaça Comtat del Rosselló, plaça Major, Sa Gerreria i Avingudes.

El regidor de Treball, Economia i Comerç, Sebastià Sansó, presentà la campanya en la que col·laboren també la Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP), les patronals Afedeco i Pimeco i la Fundació Ibi Comerç.

El 60 per cent del preu de l'aparcament el subvencionen els propis comerciants, el 30 per cent Cort i el 10 per cent restant la SMAP. A més l'Ajuntament de Palma destinarà 60.000 euros per la campanya d'informació als consumidors, que inclourà el repartiment d'uns adhesius per identificar el comerç associat, que es preveu sigui enguany d'uns 400 establiments.

Sansó afirmà que aquest projecte ha tingut «un gran èxit» en edicions anteriors i que compta amb els suport de gairebé tota la xarxa del petit comerç de Palma. Per altra banda, recordà que l'objectiu és contribuir a facilitar l'accessibilitat als clients i contribuir a la seva fidelització, millorant la competitivitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.