algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Els veïns es mobilitzen en contra de la nova delimitació de Costes

La Sala dóna suport als afectats i els ofereix assessorament jurídic

Més d'un centenar de veïns del litoral de Son Servera que s'han vist afectats per la nova delimitació grafiada per la Demarcació de Costes, s'estan mobilitzant per tal de mostrar el seu desacord amb la nova línia marítimo terrestre. Aquests dies està prevista una reunió amb l'objectiu d'analitzar quines actuacions conjuntes es poden dur a terme.

Tot i que en el seu moment tant l'Ajuntament de Son Servera com els afectats mostraren el seu rebuig cap a la nova delimitació de la línia marítimo-terrestre en el passat mes de febrer, quan va sortir a exposició pública, ara els ànims s'han tornat a encendre arran d'unes reunions convocades per Costes per explicar als veïns la situació actual.

Així, la setmana passada, els tècnics de Costes es trobaren amb els afectats per la nova delimitació. La reunió es va fer en dos torns i va tenir lloc al centre cívic de Cala Millor.

Segons va explicar el batle de Son Servera, Damià Ripoll, «es tracta d'un tràmit més dins tot el procés que consisteix a explicar als afectats la nova delimitació. Llavors s'obre un nou termini de quinze dies per presentar al·legacions».

Ripoll va garantir el seu suport als afectats, els oferí assessorament jurídic alhora que manifestà que des de l'Ajuntament ja s'ha mostrat el seu desacord amb la nova línia marítimo-terrestre.

La primera vara explicà que «en tot moment estam i estarem al costat dels veïns. Cal dir que la Sala mostrà en el seu moment el rebuig. Es va remetre un informe negatiu dels tècnics en entendre que no hi havia cap motivació tècnica per a les modificacions proposades. Els tècnics al·leguen que la línia cap enrere no estava justificat».

Amb aquest informe es varen presentar més d'un centenar d'al·legacions dels particulars que es justificaven, en la seva majoria, en la manca de motivació tècnica per la nova delimitació. Una de les zones més afectades, segons explicà el batle, és el torrent de la Costa dels Pins i es Port Nou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.