algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Amengual: «Ens queda poc temps i hem de prioritzar el dia a dia»

El nou batle explica les prioritats de PSOE, UM i Grup Mixt

El nou primer edil de Muro, Pere Amengual, és el primer batle socialista que té aquest municipi força conservador. Amengual arriba a la batlia gràcies a una moció de censura que s'aprovà dimecres amb el suport d'UM i Grup Mixt. El nou batle té 55 anys, està casat i té dos fills. En aquests moments es dedica a gestionar una empresa familiar ubicada a Muro.

-Quins són els primers projectes que heu realitzat?
-Per dilluns hem convocat una reunió per nomenar les comissions. Sabem que hi ha poc temps i hem de prioritzar molt. El que ens demana el poble és mantenir en condicions els carrers i els parcs, ja que tot està un poc abandonat. Tots estam molt d'acord a ampliar el tanatori i donar una solució a les antenes de telefonia mòbil que han de sortir del centre urbà. També volem millorar els camins. Volem renegociar l'ajuda per embellir el nucli antic i dur-ho a terme amb actuacions parcials per evitar l'endeutament.

-Creis que serà possible renegociar-ho?
-Esper que l'Executiu tengui en compte el nou equip de govern. Si haguéssim aprovat el pressupost de CDM i PP ens hauríem endeutat fins al màxim permès i hem de ser solidaris amb els qui vendran després de nosaltres. Son Moro, Son Font, Poble Nou també tenen mancances i no podem destinar tots els recursos a una sola zona del poble.

-Desclassificareu Vinromà?
-Volem fer complir l'acord de ple per desclassificar Vinromà. Dia 20 d'abril de 2004 s'aprovà una moció per desclassificar la zona i resulta que l'exbatle Miquel Ramis actuà de manera interessada, ja que no tramità aquest acord de ple.

-El batle digué que alguns esperaven el canvi de govern per fer obres il·legals...
-Són unes declaracions gratuïtes. No pot fer judicis de valor d'un tema tan delicat com l'urbanisme. Seguirem la tramitació iniciada amb els expedients. Hi haurà una transparència perquè tots els grups polítics i tècnics assistiran a les reunions per tractar els expedients.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.