algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

L'Ajuntament crea un itinerari per potenciar el comerç tradicional

Els dijous horabaixa d'estiu es faran visites guiades pel centre històric

L'Imfof (Institut Municipal de Formació, Ocupació i Foment) ha dissenyat un itinerari que, amb el nom «Tradició i modernitat», pretén donar a conèixer, a turistes i residents, el centre històric de Ciutat a través del comerç tradicional.

La ruta transcorre per una part de l'anomenda Palma alta: voltants dels carrers Colom i Argenteria, carrer del Sindicat i porta de Sant Antoni i la Gerreria.

El projecte s'emmarca dins Capital Blau, una iniciativa europea en la qual estan agermanades una sèrie de regions, com ara Sardenya, Sicília, Creta..., amb un mateix objectiu: revitalitzar les destinacions turístiques madures a través del turisme cultural.

Cada dijous horabaixa de l'estiu es durà a terme una visita guiada per aquest redol de Ciutat. Serà totalment gratuïta i només fa falta cridar al 971720720 per comanar plaça.

El projecte ha tengut un cost total de 25.000 euros, en concepte de l'edició de les guies, la creació d'un audiovisual que es projectarà al passeig per l'Artesania, la senyalització i les visites guiades. En la iniciativa hi participa així mateix la Conselleria de Turisme.

La ruta fou presentada ahir a la plaça de l'Artesania pels regidors Sebastià Sansó (Treball), Francisca Bennàssar (Turisme) i el conseller Joan Flaquer.

La zona del centre històric que es vol promocionar és especialment rica en comerços i botigues tradicionals. És en aquesta àrea on es troba, per exemple, Ca la Seu, una esparteria d'anomenda que és al carrer de la Corderia i que data del segle XVI.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.