algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Ramis: «UM promou la moció amb Tortell, a qui col·locaren al Consell»

El batle titlla l'exedil del PSM de «trànsfuga» i d'«anar teledirigit pel número dos del partit»

El batle de l'Ajuntament de Muro, Miquel Ramis (CDM), convocà ahir dematí una roda de premsa urgent per valorar el contingut de la moció de censura que, segons Ramis, ve orquestrada «per Unió Mallorquina, que és la mentora de la moció amb l'exnúmero dos del PSM, Miquel Àngel Tortell, que féu dimitir a Pau Mateu Vives, per després posar al número cinc de la llista dels nacionalistes, Ramon Quetgles, i muntar aquesta moció de censura».

«Fa un any que entrà a formar part del gabinet de premsa de la presidenta del Consell de Mallorca -referint-se a Miquel Àngel Tortell- i és ell qui ha fet possible la moció».

Segons el batle Ramis, és legítim que l'oposició dugui endavant aquesta moció, però lamentà ahir les formes com s'ha desenvolupat. «És legítim que en Pere sigui el batle, però les formes no són les correctes; les formes en política són molt importants. És important que al poble hi hagi un tarannà democràtic i no hi hagi la crispació política que tenim ara. I és que malgrat tenguin la majoria dels regidors no tenen la majoria de vots», concretà.

En aquest sentit, Miquel Ramis volgué recordar que «l'equip de govern té sis regidors i l'oposició set, però és una fal·làcia el que diu el trànsfuga del PSM ja que el poble votà majoritàriament a CDM i PP, que ara esteim al davant de l'Ajuntament».

El batle, que se sent defraudat amb l'actitud de l'exregidor del PSM Ramon Quetgles, va tenir unes dures paraules per l'exedil nacionalista: «Estic absolutament defraudat de'n Ramon perquè crec que m'he portat d'una manera molt coherent amb ell i bastant honesta. Haguéssim pogut aprovar el pressupost quan Mateu era aquí, però volguérem esperar que Quetgles arribàs».

«No pensàvem que en Ramon anàs teledirigit d'aquesta manera i que tengués tan poca personalitat com ha demostrat», assenyalà Ramis.

Convergència Democràtica Murera manté actualment converses amb el Partit Popular per tal de formar una coalició política de cara a les properes eleccions municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.