algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'oposició rebutja uns pressuposts que inclouen gran part de projectes seus

UM, PSOE i PSM diuen que l'endeutament dels comptes arriba al límit permès

Els polítics de Muro tornaren a protagonitzar un tens debat plenari dijous vespre, després que l'oposició decidís rebutjar l'aprovació del pressupost municipal de 2006 argumentant que no volen que «l'Ajuntament s'endeuti fins a aquests límits».

Crida l'atenció que després que l'equip de govern decidís introduir força propostes de l'oposició, els regidors d'UM, PSOE i PSM decidissin votar en contra dels comptes al·legant un excessiu endeutament, que estava previst que pujàs fins als 698.878,82 euros. En aquest sentit, l'edil Pere Amengual (PSOE) digué: «Hem arribat al màxim de l'endeutament possible i si aprovam això l'Ajuntament podrà fer un altre préstec».

L'equip de govern (CDM-PP) restà importància a l'endeutament i assenyalà que les prioritats són les inversions previstes per al municipi. L'equip de govern, que ha presentat molt pocs projectes propis amb la finalitat d'introduir les demandes de l'oposició, presentà com a iniciativa estrella l'embelliment del nucli urbà, que és la principal inversió prevista per a enguany i fou molt criticada pels partits de l'oposició, que sol·licitaren una renegociació del pla Mirall per tal que l'embelliment es dugui a terme en cinc anys i no en tres.

El batle, Miquel Ramis (CDM), considerà inviable la proposta de l'oposició i lamentà que «només plantegen crítiques per no aprovar el pressupost, però en canvi no donen cap proposta alternativa».

L'oposició féu arribar ahir un escrit a l'equip de govern per renegociar el pla Mirall i que l'embelliment del centre urbà s'efectuï en cinc anys. L'equip de govern convocarà en breu una nova comissió d'Hisenda amb l'objectiu d'enllestir els comptes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.