algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

L'Ajuntament mostrarà tots els documents del desfalc als veïns

L'assemblea es farà després que acabin totes les diligències al jutjat

M.NADAL.Sineu.
L'Ajuntament de Sineu té previst realitzar una assemblea per mostrar als veïns del poble tots els documents que s'han anat recopilant des que sortí a la llum l'escàndol del desfalc milionari a les arques municipals, pel qual l'única imputada, Martina Gelabert, està ingressada a la presó.

D'aquesta manera, i una vegada acabades les diligències previstes en el jutjat número dos d'Inca, es convocarà els veïns de Sineu en una segona assemblea per mostrar a la població tots els documents del banc, els resultats de l'auditoria des de l'any 1991 per donar la xifra tan exacta com fos possible del desfalc, i s'explicarà el funcionament de l'Ajuntament, com es feia la recaptació de tributs i la manera de fer les liquidacions. En resum, s'explicarà tot el que estigui relacionat entre l'Ajuntament i la presumpta autora del desfalc, Martina Gelabert.

D'altra banda, l'advocat de l'Ajuntament de Sineu, Andreu Rotger, assegurà ahir que els exbatles de l'Ajuntament Josep Oliver Amengual (UM) i Andreu Matas (Sineuers Independents), juntament amb el secretari interventor que ara es troba de baixa, Francisco Jiménez, aniran a declarar al jutjat número dos d'Inca el proper dilluns matí.

D'altra banda, Andreu Rotger digué que «potser d'aquí a dues setmanes, quan la jutgessa acabi totes les diligències, posarà la fiança, que segurament serà d'uns 300.000 euros, amb la qual Gelabert podria sortir de la presó».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.