algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La tradició agrícola i comercial prendrà la ciutat per Fires i Festes

La Fira del diumenge dia 28 podrà ser visitada durant tot lo dia


Les Fires i Festes de Primavera de 2006 de Manacor estaran marcades pels actes esportius i culturals i per les mostres de comerç, indústria, artesania, agricultura i ramaderia.

Els regidors Andreu Vecina, Antoni Sureda, Maria Antònia Mercant i Bel Febrer presentaren ahir el programa de festes que preveu actes des del dia 26 de maig al 4 de juny. El guanyador del concurs de la portada ha estat enguany Raul Mateos González, amb «Vents de Primavera».

Mercant destacà que el programa ha estat confeccionat per tots els regidors de la Sala, les associacions, comerciants i diversos col·lectius del municipi. «És pels manacorins i manacorines i per la gent que ve de fora i en el programa volem que els nostres costums i tradicions segueixin».

Les Fires i Festes s'encetaran el divendres dia 26 de maig a les 17.00 hores amb la sortida dels Cossiers. En aquest sentit, explicaren que la Sala vol demanar als col·legis que acabin les classes a les quatre de l'horabaixa perquè tothom pugui brufar l'inici de les festes.

Un dels plats forts de les Fires i Festes són la XXI Mostra de Comerç, Indústria i Artesania que s'inaugurarà el dissabte 27 al poliesportiu de La Salle. «Enguany encara no tenim el recinte firal però esperam tenir-lo ben aviat», apuntà Vecina.

L'endemà se celebra XV la Fira Agrícola i Ramadera, Comercial, Industrial i Artesanal que, com l'any passat, podrà ser visitada al llarg de tot el dia. Entre les mostres i concursos tradicionals cal destacar el I concurs d'equitació d'alta escola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.