muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Nadal: «Ni tan sols em planteig la possibilitat de la derrota al 2007»

El candidat d'UM afirma que el seu objectiu són els que s'abstenen


Acostumat a moure els fils des de l'ombra, Miquel Nadal afronta ara un repte nou: ser la cara i la veu del seu partit de cara a les pròximes municipals.

El vicepresident del Consell de Mallorca va ser aclamat i proclamat dijous candidat a l'Ajuntament de Palma. La gran aventura política de la seva vida tot just acaba de començar.

-Des que us varen elegir coordinador del partit a Palma es va començar a especular que vós seríeu el candidat. Per què us ha costat tan decidir-vos?

-Per ventura perquè sempre he estat número dos i em costava veure'm com a cap de cartell. Però als darrers quinze dies m'han dit coses emocionants. Hi ha hagut militants que m'han dit que jo seria el millor candidat. La meva filla va dir: «Si acceptes ser el número 1 a Palma, aquest repte també el trauràs endavant».

-I ara ve el més difícil, sortir dels despatxos i anar a les barriades...

-És veritat que som una persona tímida, però el meu objectiu és engrescar la meva gent, els més de 900 militants que té el partit a Palma, perquè es moguin i trepitgin el carrer.

-I si arriben les eleccions i no obteniu representació a Cort?

-Ni tan sols no em planteig la possibilitat de la derrota al 2007. Estic segur que si treballam tots junts aconseguirem dos regidors com a mínim. Però si els ciutadans decideixen que estigui a l'oposició hi estaré, i ho faré amb molta il·lusió.

-Vós assegurau que us presentau per arribar a ser batle. Batle amb el suport del PP o del PSIB-PSOE?

-De sortida, amb ningú. Explicaré el meu programa i intentaré convèncer els palmesans i després ja ho veurem. Qui li havia de dir a Rajoy que no seria president, qui li havia de dir a Zapatero que guanyaria les eleccions. En política mai no se sap el que pot passar. Jo no em marc límits, allò que et puc assegurar és que els vots que jo rebi no serviran perquè Grosske sigui batle.

-Com pensau compatibilitzar una campanya en la qual haureu de criticar la gestió de Cirer amb el fet de ser el número dos d'un partit «associat» amb el PP?

-El que faré és explicar als ciutadans que jo vull representar una manera de governar diferent, sense prepotència.

-Però l'objectiu és rapinyar vots al PP
-No, el meu objectiu és convèncer els que s'abstenen, que representen la meitat de la població de Palma.

-Com pensau llevar-vos la imatge de tecnòcrata?
-Els tecnòcrates estan ben valorats pels votants d'UM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.