muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Barceló Cala Viñas oferta com a «platja privada» una zona pública

La reforma integral s'executa amb una llicència per arreglar habitacions

J.R./P.A.M.Calvià.
El Grup Barceló Empresas oferta com a «platja privada» un espai litoral situat en una zona de domini públic marítim-terrestre, tal com reflecteix la pàgina web de l'hotel Barceló Cala Viñas.

La platja que l'esmentat establiment hoteler promociona com a «privada» es tracta d'un roquissar contigu a la mar que aquests dies està sent cobert d'arena per les excavadores que enllesteixen la reforma integral de l'esmentat establiment hoteler.

La categoria de l'hotel és actualment de tres estrelles i amb les obres es pretenen assolir les quatre. Té un capacitat per a 724 persones i està compost per 42 apartaments, 74 estudis i 221 habitacions.

Malgrat que fonts de l'Ajuntament de Calvià van assegurar ahir que el Grup Barceló Empresas compta amb una llicència per modernitzar 89 habitacions, les obres que s'estan duent a terme a Cala Vinyes disten molt de ser una simple operació de maquillatge. Es tracta d'una reforma integral en tota regla dels interiors i voltants de l'edifici.

I és que a més de la rehabilitació de les dependències interiors, a l'exterior s'ha habilitat un zona enjardinada i s'han obert accessos directes a la platja envaint l'espai de domini públic marítim-terrestre.

Segons les mateixes fonts consultades per aquest diari, aquesta intromissió en el domini públic marítim-terrestre està emparada per una «autorització de Costes per arreglar el domini públic marítim-terrestre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.