algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Munar deixa a Justícia l'edifici de Carreteres per fer obres als jutjats

La presidenta signa un conveni amb el ministre López Aguilar

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, es va entrevistar ahir amb el ministre de Justícia, Juan Fernando López Aguilar. Ambdós signaren un conveni de col·laboració pel qual el Consell es compromet a deixar l'edifici de Carreteres, situat al carrer Miquel Santandreu, al Ministeri de Justícia perquè hi pugui traslladar l'activitat dels Jutjats de Via Alemanya, on es fan obres.

L'acord permetrà que es puguin fer obres integrals als jutjats, perquè l'activitat es traslladarà a l'edifici de Carreteres, un immoble que el Govern cedí al Consell de Mallorca quan li transferí les competències en carreteres. Com que la institució insular té el personal de Carreteres a General Riera, considera que aquest edifici no és imprescindible i, per això, ha iniciat una operació de venda que pretén completar enguany.

La presidenta Munar advertí ahir que la cessió d'aquest edifici, tot i que s'allargarà fins el desembre, no aturarà els tràmits de venda. En qualsevol cas, amb el conveni signat ahir entre Munar i López Aguilar el Consell cedeix de manera gratuïta les instal·lacions. I no només això, sinó que haurà d'invertir 3.000 euros per adequar-les a les necessitats del Ministeri de Justícia.

«Estam encantats de poder col·laborar amb el Ministeri perquè així s'agilitaran les obres i contribuirem a millorar el servei de la justícia», apuntà la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, poc abans de la reunió. El delegat del Govern, Ramon Socias, també participà en la trobada, que tingué lloc a la seu del Ministeri, a Madrid, on tots dos es trobaven ahir per participar també en la primera de les negociacions dels nous convenis de carreteres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.