algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Autovia No torna part dels doblers als multats pel ple de Costitx de l'any 2003

La Plataforma té previst organitzar una diada lúdico-festiva pels antiautovia d'Eivissa

89794
La plataforma tornà 273 euros als multats a Costitx. A més també recolliren firmes per protegir el territori.
La Plataforma Autovia No tornà ahir a Sineu part dels doblers que hagueren de pagar tretze multats pels incidents ocorreguts durant el ple de l'octubre del 2003, en què algunes persones s'oposaren a la construcció de l'autovia Inca-Manacor. En total, es tornaren 273 euros dels 300 que hagueren de pagar els multats després que la Delegació del Govern reduís les quantitats de 6.000 euros a 300 euros.

Segons informà el portaveu de la Plataforma a Sineu, Miquel Gelabert, des d'Autovia No «s'han tornat els doblers als multats perquè entenem que es va sancionar la llibertat d'expressió i a tota la plataforma».

D'altra banda, un dels multats i membre de la plataforma, Carlos Serrano, informà que «s'està organitzant una jornada lúdico-festiva per acabar de recaptar els 30 euros que falten per cada multat i també pels antiautovia d'Eivissa. Serrano afegí que «encara no se sap exactament on es farà, si a Sineu o a Costitx, però segurament serà el 22 d'abril». A aquest acte està previst que també hi siguin presents alguns representants de la plataforma en contra de l'autovia a Eivissa.

Encara que els presents ahir a la devolució dels doblers als multats de Costitx es mostraren satisfets que s'hagi retirat el projecte de la construcció de l'autovia Inca-Manacor, Miquel Gelabert digué que «no podem permetre que el PP s'ompli la boca dient que ha escoltat el poble i per això s'ha renunciat al projecte».

Gelabert matisà que «el PP ha retirat la construcció de l'autovia del Pla de Carreteres perquè sap que li pot ser perjudicial de cara a les eleccions de 2007». D'altra banda, ahir també s'aprofità per recollir firmes per la protecció del territori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.