algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Cort té paralitzades 56 denúncies per casos semblants al Megapark

Urbanisme no vol incoar els expedients fins a parlar amb els afectats

L'Ajuntament de Palma té «congelades» des del mes de febrer les 56 denúncies presentades per l'Associació d'Empresaris de Sales de Festes, mitjançant les quals s'insta a la paralització de l'activitat musical en espais exteriors d'establiments ubicats a la Platja de Palma. L'àrea d'Urbanisme no incoarà «de moment» aquests expedients, a l'espera d'entrevistar-se primer amb els afectats.

Segons un document al qual ha tingut accés Diari de Balears, l'anomenada Comissió Puma -integrada per representants d'Urbanisme, de Seguretat Ciutadana, de la Policia Local i dels departaments d'Activitats, Sanitat i Medi Ambient- comentà, en la reunió del dia 16 del mes passat, que l'acte judicial que prohibia de manera cautelar l'activitat musical a les terrasses del Megapark «havia generat preocupació en la indústria turística», i que alguns havien sol·licitat la modificació de l'ordenança municipal.

Tot i això, des de l'àrea d'Urbanisme optaren per «congelar» la tramitació de les denúncies. Tanmateix, la tinenta de batlessa de Medi Ambient, Catalina Terrassa, ja havia anunciat a final de gener que el Consistori estudiava la possibilitat de «flexibilitzar» la normativa municipal sobre renous, en tot allò referent a la ambientació musical o a les actuacions a la via pública. De fet, des de la Sala no volgueren entrar a fer cap comentari sobre l'acord de la Comissió.

Fonts autoritzades es limitaren ahir a transmetre el missatge que «es tracta d'una qüestió interna» i que des de la gerència municipal d'Urbanisme «es resoldrà com qualsevol altre expedient».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.