algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

La història de no acabar mai

Joaquín Rabasco i Eduardo Inda es dirigeixen insinuacions d'haver fet aparèixer una bala que significaria una «amenaça de mort»

El serial de denúncies i contradenúncies judicials i periodístiques que es dirigeixen Joaquín Rabasco, president d'ASI i regidor de Llucmajor, i Eduardo Inda, director de l'edició local del diari El Mundo, no té aturall. La darrera és l'aparició d'una bala presumptament dipositada a la bústia de l'habitatge del periodista.

El diari d'Inda informà diumenge que la dona del periodista havia trobat un sobre sense cap indicació a la bústia de la família, i a l'interior del qual hi havia una bala. El diari insinuava que Joaquín Rabasco podria estar al darrere d'aquest acte que seria part d'una «campanya d'intimidació» contra el periodista, que se sentiria «amenaçat de mort a ca seva». En una nota editorial d'El Mundo, s'hi anunciava que «el preu de la independència és, de vegades, arriscat, encara que no ho hauria de ser així en una democràcia».

Per la seva banda, Joaquín Rabasco ha dirigit una carta oberta a Inda en la qual li assegura que «jo no som dels qui posen bales a les bústies». El regidor de Llucmajor li retreu que «no hagis tingut coratge d'enfrontar-te públicament amb mi en un programa de televisió, ni de provar les acusacions que em fas». Finalment, «i per respecte cap al periodisme, no t'hauries de posar les bales a les bústies per aconseguir ser notícia».

D'altra banda, milers de pasquins s'han repartit les darreres setmanes contra Inda per tot Mallorca, en els quals se l'escarneix de manera miserable. La campanya, segons el diari, ha arribat a les portes del col·legi on estudien els fills d'Inda. El periodista sospita que Rabasco n'és el responsable, però aquest també ho nega.

A pesar de denunciar la gravetat de tots aquests fets i «l'amenaça de mort» que -segons el diari- significa el sobre amb la bala, Inda no ha informat de moment de la presentació de cap denúncia a la Policia ni als jutjats.

La picabaralla entre Joaquín Rabasco i Eduardo Inda començà per una qüestió de caràcter personal. El polític recriminà al periodista que abans de nedar a la piscina pública de s'Aigua Dolça «la gent civilitzada es dutxa». De llavors ençà, el diari d'Inda no ha deixat de ficar-se amb Rabasco -a qui acusa d'haver «robat» fons públics de Llucmajor- i amb la seva família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.