algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Demanen l'interès general al Consell per fer un golf a s'Estany d'en Mas

Una empresa ha presentat un projecte que inclou un hotel de luxe

L'empresa Palmitos Park SL ha registrat al Consell de Mallorca una sol·licitud per a la declaració d'interès general d'uns terrenys de més de 900.000 metres quadrats ubicats a s'Estany d'en Mas, al terme municipal de Manacor. L'objectiu és la construcció d'un camp de golf i d'un hotel de cinc estrelles amb una capacitat màxima de 450 places.

Així ho confirmà el director insular d'Urbanisme del Consell, Miquel Àngel Grimalt. Els terrenys són rústics i limiten amb sòl urbà.

Grimalt explicà que per obtenir la declaració esmentada s'ha de seguir una tramitació. Així, una vegada completat l'expedient, s'hi han de tenir en compte cinc informes determinants dels departaments de Recursos Hídrics, Agricultura, Turisme i Esport, com també el de la Comissió Balear de Medi Ambient, que normalment sol·licita un estudi d'impacte ambiental.

La parcel·la on l'empresa pretén edificar té 900.000 m2. En vol reservar la meitat per al camp de golf, que seria de 18 forats. Després, es preveu la creació d'un hotel de cinc estrelles amb tota casta d'instal·lacions.

S'ha de recordar que el batle de Manacor, Antoni Pastor, declarà que es necessitaven camps d'aquestes característiques al municipi, en el marc dels plans de desastacionalització, i que per aquest motiu es podien preveure en el Pla General d'Ordenació Urbana.

Però també s'han sentit veus discordants en relació amb aquest tema. El PSOE afirmà en roda de premsa que «Manacor no necessitava més camps».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.