algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

La constructora mallorquina Garbal assolirà els 25 milions de benefici

Unes 200 persones assistiren a Palma a la seva presentació en societat

El grup Garbal preveu obtenir uns beneficis de 25 milions d'euros per al 2006 gràcies a la seva activitat constructora i promotora, segons explicà el seu president l'empresari mallorquí José Miguel García.

La presentació en societat de la companyia es féu ahir a l'hotel Son Vida i comptà amb l'assistència d'unes 200 persones, entre les quals es trobaven representants del món empresarial, econòmic i financer de les Illes.

Garbal sorgí com a empresa familiar l'any 2000 i a l'actualitat té més de 530 habitatges en construcció, a Mallorca i la Península i un ambiciós pla d'expansió que preveu en un futur el seu creixement a l'estranger i la diversificació del seu negoci.

García féu un emotiu discurs en el qual en diverses ocasions hagué d'aturar-se i contenir les llàgrimes en parlar dels seus «difícils i durs» inicis. Destacà les dificultats per trobar terrenys per a la construcció a Palma, fet que justificà la seva expansió a la Part Forana i després a Alacant i Còrdova.

La xifra de negoci total del grup es preveu que assoleixi a final d'any els 145 milions d'euros, amb més de 600 habitatges en construcció i arribar el 2007 amb 1.100 habitatges a la Península i una xifra de negoci total de 375 milions. L'objectiu és convertir-se en líders del sector immobiliari.

Miquel Lladó, president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Eivissa i Formentera, fou l'encarregat d'encetar l'acte de presentació de Garbal, mentre que el discurs del delegat del Govern, Ramon Socias, el clausurà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.