muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Alguns assumptes pendents als centres

L'STEI ha presentat l'avançament d'un estudi sobre les mancances que denuncien els col·legis

B.P.Palma.
L'STEI ha presentat un avançament dels «assumptes pendents» que té la Conselleria amb la xarxa de centres públics.

CP Sant Lluís (Menorca): Ha triplicat l'alumnat els darrers anys. Falten aules noves, s'ha d'ampliar el menjador i manca material informàtic.

CP Cervantes (Eivissa): Els espais són insuficients; s'ha de canviar el paviment del pati; manca mobiliari i material didàctic, com també ordinadors.

CP Tramuntana (Menorca): S'han de canviar el paviment del pati i el cablatge de la instal·lació elèctrica.

CP Joan Benejam (Menorca): S'han de canviar el cablatge elèctric, que presenta deficiències greus, i les finestres, que estan en mal estat. Manca material informàtic.

IES Joan Ramis (Menorca): Manca d'espais, d'ordinadors. S'han de canviar les rajoles de tot l'edifici, que tenen més de 50 anys, però l'Ibisec diu que no té pressupost.

EEI Antoni Maura (Manacor): Manquen espais coberts al pati i és necessari adequar amb criteris de seguretat per a l'alumnat les plantes dels pisos. Les aules són petites, tot i tenir 27 al·lots per aula.

CP ses Roques (Caimari): Té el pati pendent d'arreglar i, a pesar que està pressupostat, l'Administració ara els diu que no té doblers.

CP Bartomeu Ordines (Consell): Hi ha pendent la construcció d'un nou centre d'educació infantil, però, segons l'Administració, no hi ha doblers. Té pendent una reforma, l'adequació dels banys, renovar les persianes, pintar l'edifici i eliminar barreres arquitectòniques. Els manca espai per posar en marxa el projecte Xarxipèlag.

CEPA Camp Redó (Palma): Els manquen aules per acollir l'alumnat i espais per a reunions dels departaments.

CP Puig de sa Ginesta: Manca per fer un gimnàs sala polivalent; l'adequació dels banys; canviar la reixa del tancat del centre. No tenen fotocopiadora i cal reformar la cuina.

CP de Gènova (Palma): Els fa falta una aula d'informàtica i, des de fa tres anys, esperen l'enviament d'ordinadors i la reforma del cablatge. L'edifici és vell i necessita una reforma general.

CP Francesc d'Albranca (Menorca): Manca equipament informàtic i s'han de canviar les persianes.

CP Mestre Guillem Galmès: Necesssiten urgent dues aules més per al curs que ve a causa de l'augment de la matrícula. Manca material didàctic.

CP Maria de la Salut: Resulta imprescindible la construcció d'un nou centre que centralitzi els tres existents ara.

CP Sant Ferran de ses Roques (Formentera): Urgent eliminació de barreres arquitectòniques. Construcció de nous banys i d'un gimnàs.

CP Es Torrentet (Biniamar): Es va pressupostar la reforma d'una aula, però l'Administració diu ara que no té doblers.

CP Els Molins (s'Arracó):El menjador és ubicat en una aula. Manca una zona d'ombra al pati.

CP Son Anglada (Palma): El menjador és en una aula amb capacitat per a 25 infants. N'hi dinen 40.

CP Rei Jaume III (Llucmajor): Falta condicionar els patis. Té capacitat per a 18 grups i n'acull 25.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.