cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

L'Obra Cultural presentà una nova campanya per captar 500 socis més

«Ara és l'hora. Ara, l'Obra» és el lema dels fullets que es repartiran

L'OCB regalarà un despertador a tots aquells que se'n facin socis. Aquesta és una nova campanya que ha llançat la històrica institució. Així, els seus dirigents esperen incrementar amb 500 el nombre d'associats, que s'afegiran als 2.000 que ja tenen.

«Amb aquesta campanya esperam donar una empenta a l'Obra i així reforçar els tres cimals, que són llengua, cultura i país», digué el president, Jaume Mateu. Algunes de les accions que s'emprendran són la distribució de tríptics, la publicació d'anuncis als mitjans i la creació d'un nou carnet de soci que comportarà alguns avantatges.

A l'acte també hi assistiren membres històrics com Aina Moll i l'expresident Climent Garau. D'altres de més novells són Toni Sansó i Cati Vidal, dos joves que ja formen part de l'executiva i que, en paraules seves, pensen que «és a l'Obra on més poden veure complertes les seves expectatives, ja que els ofereix un àmbit de participació idoni per poder treballar en favor de la llengua i la cultura d'aquest país».

Mateu recordà aquelles paraules tan cèlebres del poeta Joan Alcover, que la setmana passada va fer 80 anys que va morir: «Jo l'estim i la vener, eixa llengua, pels títols que la il·lustren, pels records que l'ennobleixen, per l'ànima que hi vibra; però sobretot la vull, la preferesc, per ésser la nostra».

La campanya es donà a conèixer a la nova seu de l'entitat. Des de fa unes setmanes, el local de l'OCB es troba al número 31 del carrer Bartomeu Pou. Aquest edifici té unes dimensions més grans i això fa que l'entitat disposi de més espai per desenvolupar les seves activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.