algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Cap a Bòsnia, de missió i de «lluna de mel»

L'Exèrcit actual està format per homes i dones que tenen cor i, a l'igual que en qualsevol altre grup social, és inevitable que es produeixin idil·lis.

Ahir, fórem testimonis d'un d'aquests idil·lis, el d'una de les parelles sentimentals que hi ha a l'Exèrcit desplegat a Balears que participen amb l'Agrupació Balears en la missió Althea que la Unió Europea (UE) desenvolupa a Bòsnia. Una missió que confiam que compliran amb tota professionalitat la militar Marrero i el també professional de l'Exèrcit Orlando Viña, protagonistes d'aquesta història.

Ambdós destacaven ahir entre els 70 militars que partiren de Son Sant Joan cap a Mostar perquè no s'acomiadaven del seu estimat, ans al contrari, emprenien una aventura junts. De fet, Viña reconeix que «sí, vaig a Bòsnia ben acompanyat perquè la meva al·lota també és militar». Tanmateix, el cas de Viña i Marrero no és l'únic en un contingent on hi ha 137 homes i 30 dones que comparteixen els moments més dolços i més amargs de del dia a dia militar i la voluntat de fer una vida lligada a l'Exèrcit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.