algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
23°

Arnau Ramis: «Assumesc la batlia amb la màxima responsabilitat i esforç»

El nacionalista rebé la vara de poder de mans de l'independent Antoni Amengual

87980

Ramis rebé la vara de mans d'Amengual.

M.N.

MARIA NADAL. Consell.
El nacionalista Arnau Ramis rebé ahir la vara de poder de mans del fins ara batle Antoni Amengual (IdeCU) i afirmà que amb aquest acte, des de l'equip de govern format pel PSOE, UM, PSM i IdeCU, es vol donar «continuïtat al pacte que iniciàrem a principis de la legislatura, un pacte que no va en contra de ningú, sinó que és un pacte a favor del poble», afirmà Ramis.

D'aquesta manera, assegurà que «ser batle és una responsabilitat molt gran que assumiré amb el màxim esforç i la màxima dedicació possible, encara que no vull ser un batle presidencialista. Vénc a donar el màxim de mi per fer-ho el millor possible».

El nou batle agraí el suport rebut per part dels membres dels partits que formen l'equip de govern i destacà la generositat tant del PSOE com d'UM «amb aquest pacte perquè cap dels caps de llista d'aquests partits han pogut optar a la batlia durant aquesta legislatura». A més, Ramis recordà que amb la formació del pacte ajuntaren un 70% dels vots a les passades eleccions, «encara que no només volem governar per aquest 70%, sinó que volem governar per tot el poble de Consell».

Per la seva part, l'exbatle Antoni Amengual recordà que aquest és el segon i últim acte del que començà dimarts passat amb la seva dimissió com a batle i recordà que és el primer canvi de batlia durant la legislatura des dels inicis de la democràcia a Consell.

A més, Amengual ressaltà que «no passam el poder a Arnau Ramis perquè ja ha governat fins ara com a membre de l'equip de govern, només és un canvi de cara que no varia l'establert pel pacte fins el moment».

La portaveu del PSOE, Divina Pastora, i el d'UM, Bartomeu Nadal, ambdós membres de l'equip de govern, també dipositaren la seva màxima confiança en Arnau Ramis i recordà que «l'esperit que ha imperat fins ara és el de fer feina per Consell i tots junts continuarem amb la tasca amb el nou batle».

Els membres del PP, únic partit a l'oposició, s'abstingueren a la votació per envestir Arnau Ramis com a nou batle de la localitat, encara que el portaveu popular, Antoni Bennàssar, digué que «intentarem fer una oposició constructiva encara que una cosa molt important dins la democràcia és poder discrepar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.