algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

L'avaria en un avió d'Spanair deixa en terra 137 mallorquins a Bèrgam

Els passatgers havien anat a passar el Cap d'Any a Venècia i Florència

Amb prop de 24 hores de retard, el vol d'Spanair JK-4748, procedent de Bèrgam (Itàlia), aterrà ahir vespre a l'aeroport de Son Sant Joan. D'aquesta manera acabava el malson dels 137 passatgers mallorquins que havien viatjat fins a Florència i Venècia per celebrar el Cap d'Any i que, per sorpresa seva, varen veure ajornat el seu retorn a causa d'una avaria a l'aparell de l'esmentada companyia.

L'empresa responsable del viatge era Colors Vacaciones, majorista de l'empresa Viajes Urbis, la qual havia programat una estada de cinc dies, entre el 29 de desembre i el 2 de gener, a aquestes dues emblemàtiques ciutats italianes per celebrar l'any nou. Les connexions aèries es feren a través de dos vols xàrter d'Spanair, un Palma-Bolonya a l'anada i un Bèrgam-Palma a la tornada. Els problemes començaren quan es detectà un avaria a una de les rodes de l'aparell, un MD-83 de 170 places, que havia de dur els mallorquins cap a casa.

Tot i que la companyia optà per cancel·lar el vol en el darrer moment, just quan els passatgers eren a punt d'embarcar, els 137 mallorquins foren reallotjats en quatre hotels de Bèrgam, on romangueren fins ahir horabaixa mentre els tècnics reparaven l'avaria. De moment, no se sap si cap dels afectats presentarà reclamació per les molèsties ocasionades per l'ajornament d'un dia del viatge de tornada.

Fonts d'Spanair explicaren que els passatgers no tenen dret a reclamar, ja que la llei només obliga la companyia a dur-los fins a la seva destinació i a assumir les despeses d'allotjament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.