nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
21°

El parc ambiental de Cirera Prim es començarà a construir per gener

Ahir se signà el conveni de cessió dels terrenys del solar al Govern

El parc medioambiental de Can Cirera Prim podria ser una realitat a principis del 2007. Així ho anuncià ahir el conseller de Medi Ambient, Jaume Font, durant la signatura del conveni mitjançant el qual l'Ajuntament de sa Pobla posa a disposició del Govern prop de 21.000 metres quadrats del solar de l'hort d'en Cirera Prim, situat a l'entrada del municipi per la carretera de Pollença.

«Avui finalitza un procés de gairebé dos anys que no ha estat exempt de complicacions. D'aquí un any i mig sa Pobla disposarà d'aules d'educació ambiental amb elements d'aigua i vent i espècies endèmiques», explicà el batle, Antoni Serra, molt content després de l'acord.

La creació d'aquest parc medioambiental és un dels «projectes estrella» del Consistori, a través del qual es vol simbolitzar la històrica i vinculació del municipi amb l'activitat agrícola. El parc suposarà la recreació dels elements tradicionals que configuren la història de sa Pobla: aigua, terra i vent.

Font explicà ahir que el Govern pretén licitar el projecte abans de finalitzar l'any i que el termini d'execució de les obres és d'entre 14 i 16 mesos. «El projecte està ja molt definit, l'ha redactat l'arquitecte Rafel Moranta i creim que podrà estar tot llest en el 2007», digué el conseller, que també visità ahir els torrents de Muro i de Sant Miquel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.