nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament de Palma farà deu equipaments al districte de Llevant

La inversió total prevista ascendeix a 11,6 milions d'euros


El tinent de batle d'Urbanisme, el popular Javier Rodrigo de Santos, donà a conèixer ahir els deu projectes que executarà l'Empresa Municipal d'Obres i Projectes Urbans de Palma (Emop) al llarg de la present legislatura al districte de Llevant, que, amb una superfície de 9.917 hectàrees, està format per 27 barriades, en les quals viuen unes 130.000 persones. Aquest districte està presidit per l'edil Sebastià Sansó. Acompanyava a De Santos la gerent de l'Emop, Gloria Penalva.

De Santos va destacar que la inversió total prevista per als esmentats projectes és d'11,6 milions d'euros, dels quals 6,7 milions seran aportats per Cort per a la creació de cinc casals de barri i 4,9 milions seran aportats pel Govern per a la construcció de dos equipaments esportius i la rehabilitació d'uns altres tres.

Pel que fa als casals, el juliol passat ja es va col·locar la primera pedra dels que es construiran a es Rafal, s'Hostalot i Son Gotleu. Pel que fa als futurs casals de Son Ferriol i Son Cladera, les obres començaran el mes de novembre en ambdós casos.

Respecte als equipaments esportius, a Sant Jordi es construirà una piscina coberta, que constarà d'espais complementaris, mentre que a es Vivero es construirà un pavelló bàsic poliesportiu. A més, es reformaran les pistes poliesportives i els vestuaris dels equipaments esportius ja existents a Verge de Lluc i al Polígon de Llevant. En aquest últim cas, es tracta de les pistes del Patronat Obrer San José. Finalment, s'instal·larà gespa artificial al camp de futbol ja existent al carrer Quito.

De Santos va assenyalar que els barris de Llevant «havien estat oblidats» en aquests últims anys pel que fa a aquest tipus d'actuacions. «Les persones que viuen en aquest districte es mereixien equipaments d'aquest tipus», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.