algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La presència dels partits a IB3 TV serà proporcional a la seva representació parlamentària

Aquesta norma s'aprovà amb el vot en contra de tota l'oposició i afectarà informatius i reportatges


A partir d'ara, la presència dels partits polítics als informatius i reportatges «especials» d'IB3 televisió serà proporcional a la seva representació parlamentària.

Així ho va decidir el Consell d'Administració de l'ens públic amb el vot favorable dels membres del PP i UM i el rebuig dels grups de l'oposició, que es queixaren de la «manca de debat» sobre aquesta qüestió.

El paquet de normes que entraran en vigor també preveuen que les formacions que no tenen representants electes tenguin igualment «qualque oportunitat de comparèixer en la programació», d'acord amb els criteris informatius. Els grups socials «significatius» gaudiran d'una quota de pantalla indefinida però conforme «a la seva incidència en la societat balear».

D'altra banda, i segons les noves directrius, la intervenció dels càrrecs públics en un programa no necessita cap contrast o confrontació si les seves declaracions o la seva actuació responen a un caire «estrictament institucional».

El document aprovat també precisa que «quan un tema sigui clarament polèmic, s'ha d'oferir les principals opcions enfrontades». Ahir també es va donar el vistiplau per a la creació de l'empresa IB3 Multimèdia, que serà l'instrument que facilitarà l'adaptació de l'ens a l'era digital

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.