nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Es Baluard obrí de bat en bat per la festa

Tot i ser dia feiner, centenars de persones visitaren el Museu en una jornada de portes obertes

El Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard, dugué a terme una jornada de portes obertes amb motiu de la Diada de Mallorca.

Centenars de persones visitaren el centre d'art, en un dia en què, tot i ser feiner, aconseguí atreure nombrosos ciutadans, com també estrangers i persones, arribades de la Part Forana per participar als actes de la Diada. Per alguns d'ells, principalment entre els estrangers, era la primera vegada que visitaven Es Baluard, mentre que la majoria dels ciutadans de Mallorca repetien.

Entre els que ja havien visitat el centre, la mostra temporaPensar les formes. Escultures contemporànies a les col·leccions mallorquines fou el gran atractiu. D'altra banda, la mostra permanent Erro centralitzà l'atenció dels infants que visitaren el museu acompanyats pels seus pares. El remodelat espai de Joan Miró, a més dels detalls de les ceràmiques de Picasso o d'alguns retrats captaren força l'atenció dels visitants, i també l'art cinètic de Victor Vasarely.

Entre els gests curiosos observats ahir, s'ha de posar de relleu l'admiració que entre alguns estrangers motivà la instal·lació Sèquia, amb escultures en forma de rates, de Ferran Aguiló. Aquesta obra, ubicada a una de les terrasses superiors del centre, féu que no escatimassin en flaixos per endur-se'n un recordatori del moment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.