algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El PSIB defensa els hotelers front 'els negocis del sector immobiliari'

És una de les conclusions de les jornades sobre l'arc mediterrani

R.GALLEGO./EFE. palma.
El PSIB aposta perquè les administracions públiques defensin els interessos dels empresaris turístics, especialment els hotelers, front «l'augment dels negocis del sector immobiliari».

Aquesta és una de les conclusions de les jornades que han protagonitzat una trentena de diputats socialistes de l'arc mediterrani. El portaveu del PSIB en matèria turística, Celestí Alomar, advertí que aquesta aposta no suposa descartar el turisme residencial, però sí protegir els hotelers del que pot arribar a ser una competència deslleial.

Els diputats socialistes dels parlaments d'Andalusia, Catalunya, les Illes, Múrcia i el País Valencià es varen reunir a la cambra balear per discutir qüestions relacionades amb el turisme, la immigració, els tranports, el model audiovisual o la investigació per al desenvolupament.

El conclave va decidir instar als governs de les esmentades comunitats autònomes que es coordinin a l'hora d'establir els contingents d'immigrants amb l'objectiu que aquest puguin treballar en els diferents territoris. Pel que fa a la investigació, el desenvolupament i la innovació, la diputada valenciana Amparo Marco denuncià la mala gestió del PP, «que no inverteix prou en els camps esmentats».

En aquest sentit, els socialistes advoquen per incrementar la inversió, que a Balears «només» representa el 0,26 per cent del PIB, «lluny» de l'1,05 per cent de la mitjana estatal, de l'1,27 per cent de Catalunya, del 2 per cent de la mitjana europea o del 3 per cent que recomana la UE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.