algo de nubes
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

Cort inverteix 200.000 euros per millorar la qualitat de les platges

La Creu Roja aporta 19 socorristes per a aquesta temporada d'estiu

L'Ajuntament de Palma ha invertit enguany 200.000 euros a les seves platges, actuació que s'emmarca dins el desenvolupament del Pla de Serveis i de Qualitat que es gestiona de manera conjunta amb l'Ajuntament de Llucmajor i la Creu Roja.

Per a aquesta temporada d'estiu la Creu Roja disposarà de 19 socorristes que vetlaran per la seguretat a les platges, i que durant els caps de setmana es veuran incrementats amb 2 socorristes més de voluntariat.

La batlessa Catalina Cirer destacà que el pla en qüestió es basa en el manteniment de la neteja a les platges, el control sanitari sobre l'arena i les aigües, el reforç de les infraestructures i la conscienciació ciutadana per aconseguir mantenir netes les platges. A més, es distribuirà un tríptic informatiu que es farà a través de les associacions hoteleres de la zona. Aquests donaran a conèixer les normes generals sobre neteja i les precaucions a prendre per evitar accidents i controlar l'exposició al sol.

En cada punt on hi hagi socorristes s'ubicarà un punt d'informació sobre els serveis i les prohibicions a les platges, com també el codi de bona conducta, la temperatura de l'aigua, la velocitat del vent i els resultats de les anàlisis d'aigua i d'arena.

Enguany s'han instal·lat 32 cartells informatius als accessos de totes les platges i zones de bany. Aquests panells estan fets de fusta i estan impresos amb un sistema de tinta sense dissolvents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.