algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

El Consell inverteix més de 400 mil euros a reformar el poliesportiu

Les noves instal·lacions obriran les seves portes d'aquí a deu dies

ELENA BALLESTERO.Búger.
El vell poliesportiu de Búger, construït fa més de vint anys i que s'havia quedat totalment obsolet, ha deixat pas a unes instal·lacions esportives de darrera generació gràcies a la intervenció del departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca.

Tots els consellers del Consell de Mallorca assistiren ahir a l'Ajuntament de Búger a la reunió del consell executiu, encapçalada per la presidenta de la institució insular, Maria Antònia Munar, per a després visitar les principals intervencions que l'organisme insular està finançant al municipi.

«Com a presidenta del Consell de Mallorca però també com a batlessa de Costitx, sé perfectament que el Consell ha de cuidar les competències que ha rebut del Govern, com és la qüestió de l'ordenació de territori o la de carreteres, que són molt importants, però no hem d'oblidar una altra funció menys espectacular però molt necessària que és ajudar a tots els municipis de Mallorca i especialment aquells que gairebé no arriben als 1.000 habitants i que ni disposen de mitjans suficients per fer les inversions que necessiten», digué Munar. Aquest és el cas de Búger, on el Consell de Mallorca ha invertit un pressupost de més d'un milió d'euros en el termini 2004-2006.

A la reforma integral del poliesportiu municipal, que s'inaugurarà en un termini aproximat de deu dies, s'afegeixen la pavimentació de la plaça de la Glòria i del Carreró, a més de la millora del ferm i la senyalització de la carretera d'accés a Búger, encara que aquestes són tan sols algunes de les inversions previstes i n'hi ha d'altres en matèria de Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.