cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Set morts, entre ells quatre nins, en un accident de trànsit a Guadalajara

És el segon sinistre més greu de l'any en nombre de víctimes mortals


Set persones perderen la vida ahir, cinc de les quals de la mateixa família, i sis resultaren ferides en un accident de trànsit ahir a prop de Sigüenza (Guadalajara); entre el total de les víctimes hi ha vuit nins, quatre de morts i quatre de ferits.

Segons informaren fonts de la Guàrdia Civil, l'accident ocorregué cap a les 13.20 hores a l'altura del quilòmetre 15 de la carretera autonòmica CM-1101, que uneix Sigüenza amb la nacional dos, a causa d'una col·lisió frontolateral entre dos vehicles.

Les mateixes fonts asseguraren que en un dels vehicles sinistrats, un tot terreny marca Mitsubishi Montero, hi viatjaven sis persones, totes elles mortes, cinc de la mateixa família, a més d'un altre nin, que se suposa que podria tractar-se d'un amic de la família.

L'altre vehicle implicat és un monovolum Citroen Evasió en el qual viatjaven set persones, un matrimoni, l'esposa del qual ha resultat morta, les seves dues filles, dos menors més i una dona. De les sis persones ferides, cinc es troben en estat greu i una altra lleu.

Les víctimes foren traslladades tot d'una a l'Hospital General de Guadalajara, mentre que els cossos de les víctimes mortals foren evacuats al tanatori de Sigüenza i al de Guadalajara.

Al lloc del succés es desplaçaren un helicòpter del Servei Regional de Salut (Sescam), tres ambulàncies convencionals, una UVI mòbil, els bombers i la Guàrdia Civil, entre altres efectius.

Aquest accident de trànsit és el segon més greu de l'any en nombre de víctimes mortals, després del que tingué lloc el passat 7 de febrer a la carretera de Jaca, on moriren vuit persones. En aquest cas fou una col·lisió frontal entre una furgoneta, en la qual viatjaven els vuit finats, i un tot terreny.

D'altra banda, dos joves també moriren la matinada passada a Valladolid en un accident de circulació en topar un turisme i una furgoneta i assolir cada un dels vehicles una de les víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.