algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Alarma per un incendi forestal al «pulmó verd» del Port d'Andratx

El foc va començar en un cotxe i es va propagar amb rapidesa

M.T.Andratx.
Un foc que es va iniciar en un cotxe abandonat va estar a punt de provocar divendres a la nit el primer incendi forestal important de l'any al Port d'Andratx. Les flames van ser vistes devers les 20.00 hores per la Guàrdia Civil en un bosc proper a la urbanització de S'Almudaina, un lloc considerat com el 'pulmó' del Port d'Andratx i travessat per diversos camins forestals. El foc va començar en un cotxe aparcat al bosc, del qual la Guàrdia Civil sospita que podria ser robat, i es va estendre amb gran rapidesa a causa de l'acumulació d'escombraries i deixalles a la zona. La Guàrdia Civil alertà Policia Local i Protecció Civil, que van desplaçar dos vehicles i van començar les primeres tasques d'extinció llançant escuma sobre el cotxe.

La columna de fum, visible des de tot el Port, va fer pensar en els primers moments que el foc podria ser molt important. La Policia Local hi va desplaçar algunes patrulles i es va encarregar de dirigir l'accés a la zona dels efectius que van treballar a l'extinció. Al cap de pocs minuts van arribar dos camions del parc de Bombers de Santa Ponça, que es van internar al bosc i començaren a llançar aigua en el perímetre de l'incendi per evitar que el foc s'estengués.

Les flames van quedar sufocades en poc temps, uns 30 minuts aproximadament, encara que diversos tècnics de l'Ibanat desplaçats fins al lloc ja han començat a investigar les causes que el van provocar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.