nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'oposició rebutja una xarxa elèctrica dins l'ANEI de s'Algar

El govern volia informar a favor del seu interès general

G.V. Felanitx.
Tots els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Felanitx, i que ara són majoria perquè l'equip de govern del PP just suma vuit vots, rebutjaren en bloc una moció presentada per la batlessa, Catalina Soler, que volia informar de manera favorable sobre l'interès general per instal·lar una xarxa d'electrificació d'un pou situat a la zona de sa Punta de Portocolom, a l'àrea de l'ANEI de s'Algar.

Convé recordar que fa uns mesos es denuncià que una empresa, amb un permís d'obra menor, havia obert un camí de 500 metres a la zona esmentada per instal·lar-hi una xarxa elèctrica amb vista al subministrament del pou que proveeix d'aigua la urbanització de sa Punta. En la moció dels populars, s'hi argumentava la mesura d'urgència considerant que ara, amb la temporada estiuenca ja pròxima, s'hauria de millorar el subministrament elèctric en aquest indret.

El portaveu del PSOE, Pere Massutí, argumentà el seu vot negatiu afirmant que «es tracta de legalitzar unes obres il·legals fetes en connivència amb l'Ajuntament. Hi ha un camí ja existent que du fins aquest pou i la canonada d'electricitat podria passar per aquest sender. S'han destrossat 500 metres de zona de garriga ANEI fent aquest camí, i ara ho voleu legalitzar. En benefici d'uns pocs, tots en sortim perjudicats».

D'altra banda, la Sala aprovà per unanimitat una moció per donar l'interès general a la construcció d'una sala de vetles al cementeri de la localitat de s'Horta. Els terrenys on aquest s'ubica són propietat del Bisbat de Mallorca. Amb la finalitat de millorar les prestacions ofertes als veïns d'aquest nucli i, vist el bon resultat que dóna l'espai per a vetles tot just habilitat al cementeri de Felanitx, ara es vol dotar d'una sala així el cementeri de s'Horta.

D'altra banda, el ple denegà l'interès general per a la construcció d'un club social d'usuaris de caravanes. Segons explicà el regidor d'Urbanisme, Joan Bordoy, s'ubicaria en una antiga nau per embotellar aigua, a la zona de Son Vent, a Cas Concos. La idea es rebutjà per unanimitat, arran del gran impacte que suposaria una instal·lació d'aquest tipus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.