algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Un incendi al portal d'un edifici de Palma en deixa atrapats els veïns

La ràpida intervenció de bombers i policies evità ferits o intoxicats

Els veïns de l'edifici retolat amb el número 21 del carrer del Carme, a Palma, se'n dugueren ahir un ensurt tremend en quedar atrapats a la finca per un incendi que es declarà al portal. La ràpida intervenció de bombers i policies evità desgràcies personals.

L'edifici està ubicat al costat del restaurant El Molino Verde, molt a prop de les Rambles. A les vuit i mitja del matí l'entrada a la finca quedà embolicada en flames i una densa fumera negra es ficà pel buit de l'escala, cap als pisos superiors.

Aquesta és l'única sortida dels llogaters que, momentàniament, no pogueren baixar al carrer. La majoria dels veïns pujaren a la terrassa, per no inhalar el fum, però hi hagué la circumstància que un d'ells estava tan profundament adormit que no s'assabentà de res. Quan despertà es trobà amb bombers i policies per tot arreu, i hagueren d'explicar-li què havia ocorregut.

Comptador
El foc s'inicià en un quadre elèctric del portal, que quedà completament destruït, i les altes temperatures afectaren també parets i sostres. Policia Local, Cos Nacional de Policia i Bombers es desplaçaren fins al carrer del Carme i pogueren sufocar el sinistre amb relativa facilitat.

Alguns veïns explicaren que a l'entrada de la finca pernocta un jove que no té habitatge, i que de vegades deixa algunes peces penjades del quadre elèctric. Els bombers, per la seva part, opinaren que les flames començaren per un curtcircuit al comptador, encara que no pogueren precisar les circumstàncies exactes.

El restaurant limítrof estigué diverses hores sense aigua i sense llum, amb el consegüent perjudici per als productes que estaven congelats o en geleres.

Tots els veïns de la finca afectada es trobaven en perfecte estat i quan es recobrà la normalitat baixaren al carrer per comentar l'incident.

Un portaveu policíac informà que el carrer on es declarà l'incendi és estret i que temien, al principi, que les dotacions i camions no poguessin maniobrar amb facilitat. Tanmateix, no fou així i els equips d'emergència es desplegaren sense problemes.

Hores després, els serveis de neteja retiraren les fustes socarrimades. Just davall de la finestra del primer pis era visible l'empremta del fum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.