algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Cort aprova construir 200 habitatges al Molinar i una gran zona comercial

El projecte, previst a Son Bordoy, preveu accessos amb l'autopista

L'Ajuntament de Palma aprovà ahir el pla parcial d'actuació a la zona de Son Bordoy, al Molinar. El projecte, que s'executarà sobre una superfície de 112.882 metres quadrats, preveu un accés des de la via de cintura, a més de zones verdes, una escola, habitatges i una gran zona comercial i recreativa.

Així ho explicà ahir el regidor de l'àrea de Coordinació, Rodrigo de Santos, que destacà la importància d'aquest pla parcial, que encara té pendent el projecte final i que serà promogut per l'empresa Profusa.

El pla d'actuació a Son Bordoy preveu que el projecte inclogui tres espais lliures, que ocuparan 12.644 metres quadrats de la zona, i la construcció d'una escola, sobre una superfície de 5.760 metres quadrats; mentre que uns 2.800 metres quadrats seran destinats a un ús d'interès social.

Arran del projecte que es desenvoluparà a Son Bordoy, la zona del Molinar i es Portitxol gaudiran d'una entrada i sortida des de l'autopista. En aquest sentit, les obres per millorar els accessos suposaran una intervenció de 23.523 metres quadrats de la superfície.

Així mateix es promourà la construcció de dues noves illetes de cases de tipus residencial que inclourà 200 habitatges i 605 places d'aparcament, i que suposaran uns 16.124 metres quadrats més.

A més a més, Son Bordoy tindrà una zona destinada a l'oci comercial i recreatiu de 38.031 metres quadrats. D'aquests, 22.000 metres quadrats seran destinats a finalitats comercials i la resta, uns 16.000 metres, a una infraestructura recreativa, a l'estil del centre comercial situat a Portopí.

El regidor Rodrigo de Santos, acompanyat per la tècnica d'Urbanisme Lourdes Bosch, els quals no s'estigueren de lloar les bonances de la iniciativa, expressaren sobretot la seva satisfacció per la construcció d'accessos d'entrada i de sortida des de la via de cintura a la zona del Molinar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.