nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Felip Esteva: «La tercera via prefereix l'opció renovadora»

La tercera via finalment no presentarà candidat a la secretaria general del PSM. El seu portaveu, Felip Esteva, diu que són la veu de la militància de base i reconeix que els renovadors els provoquen més simpaties.

-Per què no han presentat candidat?
-No l'hem presentat perquè en volíem un de consens, que no representàs només un sector sinó tota la militància del PSM.

-Descarten que pugui sorgir en el congrés?
-És una possibilitat difícil. No descartam sorpreses en el congrés però veiem més fàcil que surti un tapat d'algun sector. En tot cas no seríem nosaltres i, si fos així, no seria un candidat de consens.

-I si no tenen candidat a qui donaran suport?
-Els militants de la tercera via prefereixen l'opció renovadora. Nosaltres apostam per una renovació profunda i entre els dos candidats n'hi ha un que representa més aquest perfil, Jaume Sansó, perquè no ha estat a l'aparell del partit. La tercera via s'encara més cap a la renovació i creim que l'oficialista Biel Vicens no és la persona que la pugui aportar.

-Què els diferencia de la resta?
-Nosaltres no hem ocupat càrrecs orgànics, hem volgut ser la veu dels militants de base i hem apostat des del principi pel consens. Les ponències són semblants. El PSM és el PSM i no hi ha més cera que la que crema.

-Consideren vàlid l'acord signat entre els tres sectors?

-Nosaltres mantenim l'acord que també va signar el candidat oficialista, Biel Vicens, qui, per cert, se n'ha desmarcat. Els oficialistes també s'han desmarcat del consens en la ponència d'organització que fixava aquest acord. Continuam parlant amb els renovadors per assolir aquesta ponència marc que els militants ens demanaven.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.